דימום רקטלי אפיזודי ב-MSM.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/03/2024 | 02:49 | מאת: כל

שלום רב, אני בן 30. סובל בשנים האחרונות מאפיזודות חוזרות של דימום רקטלי. הטריגר הינו לרוב מין אנאלי, שלאחריו דימומים טריים ביציאות למשך שבועיים בהם משתמש בפגלקס עד להחלמה. גם שימוש בחומר סיכה לא תמיד מונע את הפציעות החוזרות. בחודשים האחרונים יש החמרה- פציעה גם בהתרוקנות, אחרי הפסקת פגלקס וברגע שיש צואה גדולה. לציין שאין עצירות או מאמץ בשירותים בכלל. בזמן הדימום יש תמיד כאב, שחולף מיד לאחר ההתרוקנות. ללא STD's וללא מחלות דרכי העיכול. בעבר ניתוח להסרת skin tag אנאלי. אשמח מאוד לייעוץ. האם יש טיפול שיכול למנוע דימומים ולאפשר התרוקנות תקינה ללא פגלקס, וקיום מין אנאלי? תודה רבה

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות