הרדמה לניתוח הוצאת ציסטה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/03/2024 | 00:22 | מאת: שירה

שלום, אני בחורה בת 35 ועלי לעבור ניתוח להוצאת ציסטה שנמצאת 4 סמ מעל פי הטבעת. הניתוח יהיה בגישה לפרוסקופית מתוך פי הטבעת ואם יהיה צורך יעברו לגישה פתוחה ואף במידת הצורך ישייפו את עצם הזב. יש לי מס שאלות: למה יכול להיות מורך לשייך את עצם הזנב? 2. בניתוח מסוג זה כמה ימים נדרשים להחלמה? 3. אני מעוניינת בהרדמה איזורית בגלל חוויית התעוררות לא טובה מהרדמה מלאה בעבר, הרופא אמר שיתנו לי טשטוש רציתי לשאול האם התחושה שחשים כשמקלים טשטוש היא אותה תחושה של חוסר שליטה שמתעוררים ממנה בהרדמה מלאה? תודה רבה

טשטוש זו הרדמה קלה יותר... איני יודע איזו ציסטה יש לך ומה היחס שלה לעצםצהזנב. צריכה להפנות השאלות לרופא המנתח המכיר את המקרה שלך היטב ויודע מה מתכנן לבצע בניתוח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות