בדיקת קולונוסקופיה תוצאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/03/2024 | 17:25 | מאת: שיר

היי, סובלת מעצירויות. לאחר קולונוסקופיה התוצאה מעי מפותל מאד, באיליום הסופי היפרפלזיה-מזה אומר? והאם יש משהו לעשות עם מעי מפותל?

מעי מפותל זה תיאור אנטומי. אין צורך וגם אין מה לעשות בנידון. לגבי היפרפלזיה - צריך לראות את כל התשובה ולא מילה אחת כדי להגיב..

13/03/2024 | 23:20 | מאת: שיר

ואם מעי מפותל גורם לעצירות מה ניתן לעשות? חוץ מלקחת משלשלים.. אוכלת בריא ועושה ספורט. לגבי היפרפלזיה זאת התשובה שרשום בטופס התוצאות. תוכל לומר מה הכוונה?

היפרפלזיה זה שגשוג של תאים. לא מדובר בתהליך גידולי. כנראה משהו חסר משמעות רפואית.

14/03/2024 | 16:21 | מאת: שיר

תודה על המענה, מה לבקש מהרופא עוד לבדוק? כדי לדעת מה חסר

הרופא שמכיר אותך ואת הבדיקות שלך יחליט איך לטפל בך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות