שאלה לגבי עצירות ופיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/03/2024 | 11:09 | מאת: שאלה

שלום שמתי משחת אנטרולין כפי שאמרת מאתמול אבל עדיין יש עצירות מה לוקחים נגד עצירות שאין בו הרבה תופעות לוואי? והאם אחרי שבועיים שימוש באנטרולין הפיסורה יכולה להיעלם לגמרי?

צריך להמשיך עם האנטרולין ל3-4 שבועות. לעצירות- שתיה מרובה, כלכלה עשירה בירקות, ובמידת הצורך מרכך צואה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות