שאלות לגבי המשחה אנטרולין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/03/2024 | 01:39 | מאת: שאלות

שלום רב, לגבי אנטרולין האם הוא טוב גם נגד טחורים וגם נגד פיסורה ואם מורחים נגד טחורים לא מזיק? 2. האם למרוח רק מסביב לפי הטבעת ולא בפנים? 3. אם המשחה קרובה מאוד לנרתיק האם זה מסוכן אם מגיע לנרתיק?

אנטרולין זה לטיפול בפיסורה, לא לטחורים מורחים 4 פעמים ביממה סביב פי הטבעת. לא מסוכן אם מגיע לנרתיק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות