שאלה לגבי כאבים ביציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/03/2024 | 10:29 | מאת: מרים

שלום ד"ר ביום שבת לפני 4 ימים היתה לי עצירות קשה שמתי נר ולא עזר אז לחצתי חזק בשירותים עד שיצא אבל עכשיו כואב לי נורא כל פעם שהולכת לשירותים שמתי פרוקטובינול אבל עדיין כואב. לפני 10 שנים הייתי אצלך היתה פיסורה ונתת לי ניפידיפין שמאוד עזר ברוך השם עכשיו לא יודעת אם זה פיסורה או טחורים גרה בצפון והתורים רחוקים לפרוקטולוג מה עושים בינתיים בבקשה? האם למרוח אנטרולין ולכמה זמן ואיפא מבחוץ או בפנים? והאם אפשר במקביל למרוח אלוורה? תודה מראש.

קשה לייעץ ללא בדיקה. מציע שתמרחי אנטרולין סביב פי הטבעת, 4 פעמים ביממה, קחי מרכך צואה ומקווה שישתפר בהקדם

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות