צניחת רקטוםאמי בת 91 וסובלת מצניחת רקטום כ 3 חודשים .הכירורג שבדק אמר שביגלה...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/03/2024 | 09:44 | מאת: נעמי

אמי בת 91 וסובלת מצניחת רקטום כ 3 חודשים .הכירורג שבדק אמר שביגלה המופלג לא ניתן לנתח והיא תצטרך לחיות עם זה. הבעייה שהאזור מדמם בלי סוף ויש גם כאבים ואני ממש מודאגת שהדימום יסכן אותה. מבקשת חוות דעתךאמי בת 91 וסובלת מצניחת רקטום כ 3 חודשים .הכירורג שבדק אמר שביגלה המופלג לא ניתן לנתח והיא תצטרך לחיות עם זה. הבעייה שהאזור מדמם בלי סוף ויש גם כאבים ואני ממש מודאגת שהדימום יסכן אותה. מבקשת חוות דעתך

גיל אינו מהווה הוראת נגד לניתוח. מחליטים בכל מקרה לפי מצב החולה, הבעיה הרפואית וסיכויי ההצלחה. מציע שתופנה ליחידה פרוקטולוגית בבית חולים ציבורי שם תיבדק ע"י צוות מומחים שיחליטו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות