Diverticular Disease

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/02/2024 | 17:19 | מאת: רות הלוי

לאחר ביצוע קולונוסקופיה האבחנה בכותרת וכן נכתב: מעי גס עד בצקום. זוהה שסתום היאליאו קלי ופתי התוספתן. הכנה מעי גס טובה. מעי גס תקין. דיברטיקולים מרובים במעי שמאל, תרגיל היפוך ברקטום תקין. שאלתי: האם ייתכן שאלו הגורמים לשלשולים? וכן, האם יש לפנות להמשך בידוק למומחה ודיאטנית מיוחדת זולת רופא המשפחה ? בתודה

הבדיקה אינה מאבחנת את סיבת השלשולים. מציע להתייעץ עם גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות