ניתוח לאחר פיסורהההה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/02/2024 | 12:55 | מאת: אנונימי

היי ד״ר שאלה לי אלייך עשיתי לפני 20 שנה ניתוח פיסורה הבנתי שחותכים את השריר משהו כזה עכשיו רציתי לדעת האם זה מתאחה השריר וחוזר לעצמו או שזה נישאר חתוך אני מדבר על השריר עצמו לא על הצלקת פשוט מרגיש כמו את החתוך בפנים כאילו מתחת לעור

בניתוח עושים חיתוך חלקי מבוקר של השריר, שמחלים ומתאחה בהמשך. לרוב לא נותר סימן או זכר לכך. איני יודע מה אתה מרגיש...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות