בצקת לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/02/2024 | 21:52 | מאת: אנונימי

ד״ר שלום רב ותודה על עזרתך אני לאחר ניתוח כריתת טחורים , עברו שלושה שבועות ויש לי בצקות בפי הטבעת. 1. האם תקין שהבצקות ככ נפוחות לאחר יציאה? 2. האם הבצקות מונעות יציאה תקינה? (יש הרגשה שאינני מתרוקנת עד הסוף ולא מצליחה להוציא גזים כאילו משהו סותם לי את החור.) 3. האם תקין שעדיין יש בצקות לאחר שלושה שבועות? 4. מתי הן נעלמות ואוכל לראות במאה אחוז את התוצאה של הניתוח ? תודה רבה על העזרה והמענה

שלושה שבועות אחרי ניתוח יכולה להיות עדיין נפיחות מקומית. היא יכולה לגרום לתחושות שמרגישה. מציע להמתין כשבוע. אם אח"כ עדיין אין שיפור - פני לבדיקה אצל המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות