לאחר הוצאת הצואה שורף

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/02/2024 | 18:50 | מאת: אנונימי

היי ד״ר הייתי אצלך לפני שבועים נתת לי משחה שלא מצליח למצוא אותה ניסיתי משחה אחרת ולא עזר בדקת אותי אבל בלי המכשיר ואמרת שאין לי כלום השאלה האם יכול להיות שיש לי איזה קפל עור בפנים שגורם לגירוי לאחר יציאה או שאם אמרת שאין כלום זה כולל את זה זה כל סופ״ש תוקף אותי ועוד שאלה שמעת על המשחה של שמן טוב?

א. הבדיקה הגופנית לא הצריכה בדיקה עם מכשיר. ב. איני יודע איזו משחה המלצתי לך כי לא ציינת כאן. ג. יש הרבה מאד תכשירים ללא מרשם לטיפול בבעיות בפי הטבעת. איני מכיר את כולם. אתה יכול לנסות , ייתכן והשמן הזה יעזור. להזיק זה לא יזיק

20/02/2024 | 20:09 | מאת: אנונימי

רקטוצורן זאת המשחה והתכוונתי למכשיר שפעם בדקת איתו שממש לא נעים ואפילו כואב

ניתן לנסות כל משחה אחרת לטיפול בטחורים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות