סרח בעור לאחר ביקור אצלך במרפאת התקומה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/02/2024 | 11:32 | מאת: בני

שלום דוקטור יקר הייתי אצלך ביום חמישי האחרון( הבחור עם האופנוע הגדול..חחח,)..לאחר בדיקתך הממצאים הראו שיש לי סרח עור..בסבלנות רבה ציירת על נייר את הממצא...לדבריך זה יעבור עם הזמן והינחת להמשיך לטפל עם משחת פרוקטוגליבסול טהרבה שטיפות..אני משתמש אך זה גורם לגירוד ושריפה בשני העכוזים..האם יש תכשיר אחר לטפל בבעיה ועל ציר הזמן כמה זה יכול לקחת?.. האם ניתן להשתמש במשככי כאבים כגון אופטלגין?.. הכאבים לא קבועים אלא באים בגלים...המון תודה דוקטור ואיש יקר...

אם המשחה גורמת לצריבה אתה כנראה רגיש לאחד המרכיבים שלה. קנה בבית מרקחת תכשיר אחר לטיפול בטחורים בהתייעצות עם הרוקח. יש הרבה תכשירים כאלה.. לגבי כאב ניתן להשתמש בכל משכך כאב כמו אופטלגין, אדויל ודומיהם

19/02/2024 | 17:19 | מאת: בני

אלוף... המון תודה...ניתן להשתמש בנרות רקטוצורין?...

אין צורך בנירות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות