פי טבעת לא נקי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/02/2024 | 14:13 | מאת: סיגלית

שאלה קצת מגעילה: אני מקפידה מאוד בניקוי פי הטבעת לאחר יציאה, מאחר ואני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן.. למעשה יש לי יציאות סדירות בבוקר, שלאחריהן אני דואגת להתקלח, מה שאמור להשאיר את פי הטבעת נקי. הבעיה שמידי פעם שאני הולכת לשירותים לפיפי, אני מקפידה גם לנגב את פי הטבעת במגבון לח, וכמעט תמיד הוא מלוכלך. אני חוששת שאולי זו הסיבה גם לדלקות השתן. אשמח לתשובה. תודה.

זאת כנראה לא הסיבה לדלקות בשתן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות