שתי שאלות בנושא טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/02/2024 | 12:50 | מאת: יוסי 12

הי, יש לי טחורים דרגה 3, עם דימום מדי פעם. שתי שאלות ברשותך. 1. נרות וקרם פרוקטו-גליבנול מאלחשים את הטחורים. האם הם גם עוזרים בריפוי הדימום? האם עוזרים בכיווץ גודל הטחור? 2. עברתי 2 טיפולי אינפרא אדום. לא כל כך עזר. האם יש טעם לנסות טיפולים שמרניים אחרים? כמו לייזר? תודה רבה

לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות