קליטה ברקטום דיסטלי עם תוצאות CK7\CK20 positive

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/02/2024 | 11:35 | מאת: בת מודאגת

תוצאות PET CT הראו קליטה ברקטום דיסטלי עם כנראה מעורבות של האנוס. בתוצאות ביופסיה כתוב CK7 strongly positive, CK20 is weakly positive - כתוב שאלו פחות מאפיינים גידול ראשוני ברקטום וייתכן שמדובר בגרורה מאזור אחר אולי קיבה או לבלב (היה כתוב גם מרה אבל כיס מרה הוציאו בעבר). אודה לעצה.

אין מספיק מידע בשאלה כדי לנסות לענות. צריך להכיר החולה, לבדוק אותו/ה, להכיר את כל הממצאים מהעבר וההווה ועוד...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות