משחה בשם אנטרולין עזרה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/02/2024 | 12:06 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני לא מבין את ההולכה במכשיר הזה, זה סתם פלסטיק ומחדירים את הקצה שלו? לא מבין. האם אפשר לשים עם האצבע משחה 3 פעמים ביום? להחדיר עם אצבע מאד עמוק או מה? רופא אחד אמר לי שיש לי טחורים פנימיים קטנים ואז הלכתי לרופא אחר והוא אמר לי שיש לי שריטה בכלל.

משחת אנטרולין מורחים סביב פי הטבעת ומעסים שתספג טוב בעור, 4 פעמים ביממה (אחת ל6 שעות). ניתן לנסות להחדיר מעט פנימה.

12/02/2024 | 13:15 | מאת: NOT_FOUND

הם רוצים שתחדיר את החומר עמוק לתוך פי הטבעת לא? כמו נרות. אני טועה??? אז אפשר לשים עם אצבע? פשוט יחסית חיצונית ולא עמוק בפנים????

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות