כאבי בטן קשים לפני הטלת צואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/02/2024 | 18:36 | מאת: אנני

שלום, אשמח לעזרה. בשבועות האחרונים קיימת אצלי תופעה חדשה. רגע לפני שצריכה להתרוקן מצואה יש לי כאבי בטן קשים מאוד בבטן התחתונה וזה מתמשך עד לרגע ההתרוקנות. הדבר מתחיל להגביל אותי. מדובר על כאבי תופת שגורמים לי להתקפל. חשוב לציין כי הצואה קשה על גבול העצירות... כשבדרכ יש לי צואה מאוד רכה. האם אני צריכה לדאוג? הייתכן שמדובר במשהו מסוכן? אין לי חסימת מעיים כי אני מתפנה כל יום. מה עלי לעשות? תודה מראש, אנני.

עלייך לפנות לבדיקה אצל רופא כירורג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות