שינוי ביציאות ובמתן שתן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/01/2024 | 16:10 | מאת: אדיר

שלום דוקטור גיל 24 ביקרתי אצל רופא גסטרו מכיוון שאני סובל מתסמינים של עצירות כרונית גזים מרובים קושי התאפקות בנוסף לזה סובל מגירוי בסוף מתן שתן ושינוי בהרגלי השתן שלי. הרופא טוען שזה תסמונת מעי הרגיז. האם ידוע לך שתסמונת מעי הרגיז גורמת להפרעות במתן שתן?האם לדעתך הרופא צודק?

תלונות ממערכת השתן אינן קשורות למעי רגיז. פנה לבדיקת אורולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות