שורף לאחר יציאה אבל פעם בשבועיים קורא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/01/2024 | 06:46 | מאת: איתי

היי לפני יותר מ10 שנים עברתי ניתוח פיסורה היום שמתי לב שכבר כמה זמן פעם בשבוע שורף לי בפי הטבעת אחרי יציאה עכשיו לא כואב לי אם יש לי גם צואה גדולה ככה שאני לא חושב שזה פיסורה רק המגע של המגבון שורף לי איזו משחה אפשר להשים? דרך אגב ראיתי שיש משחה כזאת בשם פיזורx משהו כזה האם אתה מכיר ממליץ? בכל אופן אשמח להצעתך לגבי משחה מרגיעה אני לא סובל מטחורים תודה רבה לך אתה עושה עבודת קודש

ניתן להשתמש בכל משחה לטיפול בטחורים.

28/01/2024 | 07:39 | מאת: איתי

מה הסיבה יכולה להיות? פעם בשבוע שבועיים אני צודק אם היה פיסורה היה ממש כואב ומלווה בדם?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות