פתילות רקטוצורין כמשחה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/01/2024 | 16:43 | מאת: בני

שלום דוקטור יקר אכלתי בטעות אוכל מתובל ולאו דווקא חריף..התוצאה שריפה ואי נוחות..מקפיד על היגיינה ושטיפות מרובות... מזה זמן רב קיים חוסר במשחת רקטוצורין..האם ניתן לרכך את אריזת פתילות במים חמים רקטוצורין ולמרוח כמשחה?.. אני משתמש בפרוקטגליבנול וזה עוזר במעט. המון המון תודה

בקשר לשימוש בפתילות כמשחה - שאל את הרוקח...

27/01/2024 | 21:34 | מאת: בני

המון תודה על התגובה המהירה...צפיתי בסרטון הממליץ על white parnona כמוצר שיכול ומסוגל לטפל בטחורים...שווה בדיקה?...שוב המון המון תודה...

איני יודע מה הבעיה שלך כי לא בדקתי אותך... ניתן לנסות את התכשיר שהזכרת (לא מוכר לי)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות