גרד בפי הטבעת כתוצאה מנרות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/01/2024 | 22:05 | מאת: אלמוני

שלום לפני שבוע רשם לי פרוקטולוג נרות לשימוש בטחורים פנימיים קטנים, אין לי כאבים ואין דם אלא אחרי חדירה אנאלית. כתוצאה מהנרות יש לי גרד בתוך פי הטבעת האם להפסיק את הטיפול בנרות שרק החמירו בכלל את הבעיה לדעתי.

אם הנרות גורמים לתופעות לואי צריך להפסיק השימוש בהם

25/01/2024 | 22:48 | מאת: אלמוני

תודה. אז מה אני אמור לעשות אם הנרות גורמים לגרד וסתם לכאב? מה הטיפול הבא? אני לא רוצה ניתוח.

פנה לרופא שיחליף לך הטיפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות