טחורים פנימיים מה עושים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/01/2024 | 12:37 | מאת: אלמוני

שלום ביקרתי לפני שבוע אצל כירורג פרוקטלוגי ונאמר לי שיש לי טחורים פנימיים. נתן לי נרות לטיפול ל14 יום. בינתיים שם את הנרות ולא מרגיש כלום, אין שיפור. אין לי כאבים. רק ירד לי דם בזמנו אחרי מין אנאלי+ כאבים בזמן החדירה. השאלה אם יש טיפול פרטי שאני יכול לעשות , משחה כלשהי בנוסף לנרות שיזרזו את הטיפול או יעשו משהו? אני לא רוצה ניתוח חס וחלילה. וכמובן שאני רוצה להמשיך מין אנאלי. זו פעם ראשונה שאני מאובחן בטחורים, פעם הייתה לי פיסורה שחלפה. האם לא אוכל לקיים יחסי מין יותר? בתור נחדר. ולא שעשיתי הרבה מין אנאלי בכלל, אולי פעם בחודשיים שלושה. מה עושים??? אני בלחץ.

השאלה לא ברורה. נבדקת, קבלת טיפול. המשך לפי ההוראות... העתיד יראה אם יש צורך בבדיקה/טיפול נוספים. אין סיבה להיות בלחץ.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות