לייזר בישבן לאחר שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/01/2024 | 22:35 | מאת: יובל

היי, אני לאחר 3 ניתוחי פלונידל סינוס באיזור עצם הזנב, התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר בישבן למניעת הפעם הבאה, אך בטיפול הקוסמטיקאית מורידה לי שיער באיזור עצם הזנב בלבד (איזור בו הפצע הופיע בשלושת הפעמים הקודמות) ולא בכלל איזור הישבן (פנים העכוזים ופי הטבעת). שאלתי היא האם הטיפול שאני עושה כרגע הינו אפקטיבי? תודה.

אחרי ניתוח של סינוס פילונידלי ממלץ להסיר שער במשך שנה כדי למזער את הסיכוי לחזרה. טיפול בלייזר שמפסיק לתמיד את צמיחת השיער אמור להיות יותר אפקטיבי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות