צלקת גדולה על פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/01/2024 | 17:35 | מאת: שירה

היי אני בת 25.5 הייתה לי פיסורה אחורית מאוד עמוקה שלקח לה שנים להיסגר וכתוצאה מכך נשאר כפל עור מאוד עבה שנראה בסיגמו יש דרך להסיר אותו או לכווץ אותו😭?הוא גם כואב אם נוגעים בו אבל הפרוקטולוג אמר שהפצע סגור

יש בשאלה בלבול של מושגים. הפיסורה זה פצע ברירית. קפל עור זה משהו חיצוני ואינו מאובחן בסיגמואידוסקופיה. אם הוא מפריע ניתן להסירו בניתוח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות