טיפול בפיסורה ללא ניתוח או בוטוקס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/01/2024 | 17:43 | מאת: פיסורה טיפול

שלום, לשמחתי ילדתי ולא לשמחתי יצא לי אחרי הלידה טחורים סבל!! הטחורים נעלמו אבל הגיע הפיסורה שזה פי200סבל לקחתי משחה של רקטוג סיק ואנטרולין ועבר אחרי מספר ימים ואז הפסקתי לשים את המשחה ואחרי כמה ימים חזר כמו בומרנג! ועכשיו יותר משבועיים מורחת שוב את המשחות הללו ולא עובר מה ניתן לעשות??? וכן לקחתי מרכך צואה. האם יש משחה יותר חזקה? ניתוח אני לא רוצה לעשות כי אומרים שאחרי כמה שנים אין שליטה על היציאות ולגבי בוטקוס האחוזי הצלחה לא גבוהים והכאבים שמחדירים את המחט כןאבים. אשמח לעוד טיפים מלבד מה שרשמתי פה תודה מראש🙏🏻

אם הטיפול התרופתי נכשל יש צורך בניתוח. הסיכון של אישליטה שואף לאפס...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות