כאב רקטלי וערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/01/2024 | 19:07 | מאת: אריה

סובל בתקופות שונות מכאב רקטלי אחרי יציאות שלא נמצאה לכאב זה סיבה לאחר בדיקות מקיפות ורבות וטיפולים שונים.. האם כאב רקטלי יכול להיות כתוצאה מערמונית מוגדלת או דלקתית? ולא מסיבה פרוקטולוגיה. מהאורולוג לא קיבלתי תשובה בעניין זה. בתודה מראש אריה בן 80

כאב באזור הרקטום יכול לנבוע מדלקת בערמונית אך זה ניתן לאיבחון פשוט בבדיקה גופנית. האורולוג אמור לאבחן זאת בבדיקה רקטלית .

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות