דימום לא ידוע בצואהה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/01/2024 | 15:05 | מאת: לילי

היי דר בכללי סובלת ממעי רגיז בת 23 לפני שלוש שנים קולונוסקופיה תקינה ולפני שנתיים גם קולונוסקופיה וירטואלית תקינה +ct בטן תקין , סבלתי השבוע מעצירות והיום כשהלכתי לשירותים היה לי ממש כאב נוראי ביציאה ולאחר מכן שמתי לב שעל נייר היה כמו דימום קטן וכשהסתכלתי ראיתי ממש על הצואה דם טרי אדום , האם זה משהו שיכול להיות מסוכן? צריך לעשות שוב קולונוסקופיה? תודה

אין שום סיבה לדאגה ואין צורך בבירור בשלב זה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות