טחורים ובליטה שהופיעה היום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/01/2024 | 10:02 | מאת: אני

ד''ר שלום רב אני סובל מטחורים שבאים והולכים משתמש במשחה מסוג פרוקטו גילבנול מספר חודשים, אני קצת מקורר ושמתי לב היום בבוקר שהופיע לי מעין בליטה ברקטום שהתחילה לכאוב (קבעתי תור לפרוקטלוג ב 16.1) אך בנתיים מה עלי לעשות וכיצד לטפל בזה (יש לציין שבזמן ישיבה בשירותים אני מרגיש את האזור ביציאה וזה לא נעים)

התיאור מתאים להתקף של טחור חיצוני. טפל בינתיים במשחה לטחורים

10/01/2024 | 22:32 | מאת: אני

תודה רבה על התגובה ד''ר! קניתי היום גם נרות בשם רקטוצורין פתילות, האם להשתמש בזה במקביל למשחה ובאיזה מינון בנוסף למשחה. תודה מראש

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות