צניחת רקטום של ארבע סמ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/01/2024 | 20:02 | מאת: רקטום

אני סובל מצניחת רקטום של 4 סמ האם זה נובע מקיום יחסי מין כלומר מחדירות של איבר מין לפי הטבעת כל שכל עוד שאני לא נמנע מקיום יחסי מין לא יועיל הניתוח של קיבוע הרקטום ע י רשת.

צניחת רקטום אמיתית קשורה לחולשה של שרירי רצפת האגן וכנראה שלא קשורה ליחסי מין אנאלים. פנה לבדיקת וייעוץ פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות