צואה נוזלית שחורה כמו ספת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/12/2023 | 23:03 | מאת: מלי

עשתי גסטרו וקולונסקופיה מצאו חידק דלקץ בקיבה ובקע אני מקיאה בלי סוף ושלשולים שחורים בשפריצים קיבלתי טיפול אנטיביוטיקה והוחלט להפסיק בגלל אלרגיה ל3 סוגי אנטיביוטיקה, האם זה מראה על גידול או בעיה אחרת מוטרדת מאג

הדאגה שלך נכונה. צואה שחורה מצביעה על דימום לתוך מערכת העיכול. מכיוון שמערכת העיכול העליונה (ושט, קיבה, תריסריון) ומערכת העיכול התחתונה ( מעי גס) נבדקו ע"י גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה יש חובה לבדוק את המעי הדק. יש להפנותך בדחיפות לct אנטרוגרפיה ו/או לבדיקת קפסולת וידיאו של המעי הדק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות