טחור מדמם ללא יציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/12/2023 | 22:25 | מאת: חיים

שלום אני בן 61 אני סובל מטחורים, אחד מהם מדמם. היה לי דימום גם היציאה וגם ללא יציאה. לפני כשבוע היה לי דימום ללא יציאה שנמשך כשעתיים. פרוקטולוג אבחן טחור גדוש על גבול הAV. המליץ על ניתוח, אמר שההחלמה תהיה קשה. האם יש פתרון אחר מלבד ניתוח?

31/12/2023 | 22:32 | מאת: חיים

בנוסף הרופא אמר שהטחור במצב שאי אפשר לקשור אותו

צריך לבדוק אם ניתן לקשור את הטחור. לא ניתן להציע טיפול ללא בדיקה גופנית

01/01/2024 | 16:51 | מאת: חיים

רופא אמר שלא ניתן לקשור במצב של הטחורים. האם ניתוח זה האופציה היחידה? והאם ניתן לעשות ניתוח בלייזר?

לייזר זה סוג של מכשיר... כל הניתוחים כרוכים בהחלמה וכאב...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות