קולונוסקופיה בדיקה ..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2023 | 18:22 | מאת: שרון

האם ניתן לגלות חולשה של דפנות הרקטום או צניחה פנימית (internal rectum intussascption)בבדיקת קולונו? הייתי אצל רופא רצפת אגן שאמר לי שגם בדפגורפיה לא תמיד ניתן להפיק את הצניחה (זא יכול להיות שתהיה תקינה לגמרי ועדיין יש )ולכן התוצאות שלה לא חד משמעיות מלחיץ שאין ודאות לגבי שום דבר ...

זה מה שיש. אלה הבדיקות ויש להן גם מגבלות...

28/12/2023 | 22:54 | מאת: שרון

לא הבנתי אבל האם ניתן להבחין בזה בקולונוסקופיה ?

לא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות