תחושה מציקה ברקטום אחרי יציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2023 | 13:17 | מאת: יפית

בת 26, אחרי כמעט כל יציאה יש תחושה של מציק ברקטום כמו חול /שורף/לכלוך וזה יכול להמשך כמעט כל היום . לפעמים אני מנסה להתפנות שוב ויוצא קצת ואז שוב התחושה חוזרת ולפעמים אני מרגישה עם האצבע סליחה על הגועל /:שיש עוד טיפה טיפה צואה אבל לא מצליחה להוציא כנראה בגלל שככ קצת .אני ממש בדיכאון מזה וזה מפריע לי מה אפשר לעשות למי לפנות ?(ביצעתי סיגמו שיצאה תקינה )

פני לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות