בטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/12/2023 | 22:27 | מאת: הדר

שלום, שנתיים סובלת מכאבי תופת בבטן שמחריפים. כמה פעמים לאחר מיון ואני לא מטופלת בכלום. ראו אירוזיות באיליום אבל שללו כל דבר אפשרי שקיים במערכת העיכול ונעשתה כל בדיקה אפשרית בתחום הגסטרו. אולי יש משהוא שקשור לתחום הפרוקטולוגיה? כמובן שיש עצירויות. הבטן כאובה כל הזמן, כל היום ואני לא יכולה לישון בלילה .אחרי שירותים אני לא מסוגלת לנשום מכאב פיזי שמקורו בבטן. משככי כאבים כאלו ואחרים לא משפיעים כלל. הכאב מפוזר בכל הבטן ורובו מתמקם באמצע . תחום הפרוקטולוגיה יכול להיות קשור? תודה

התלונות אינן מתאימות לתחום הפרוקטולוגיה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות