כאבים בפי הטבעת ביסי מין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/12/2023 | 19:56 | מאת: דורון

היי, אני מקיים יחסי מין אנאלים ומזה 3 שנים אני סובל מכאבים בפי הטבעת בעת חדירה. בבדיקות לחץ שערכתי מצוא לחץ בסיסי גבוה ובבדיקת MRI שערכתי מצוא נוזל חופשי בכמות קטנה באגן. מה הקשר בניהם(בין תוצאות הבדיקות)? האם התוצאות מסבירות את הכאבים שאני חווה? איך מטפלים בממצאים? תודה רבה

אין קשר בין הממצאים. סיבת הכאב אינה ברורה מהתיאור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות