בחילות ללא הפסקה,לאחר ניתוח תוספתן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/12/2023 | 11:06 | מאת: אלעד

שלום וברכה ד'ר לפני 4 חודשים עשיתי ניתוח תוספתן מאז יש לי בחילות הולכות וחוזרות ולחץ מתחת לבטן התחתונה שגם בא והולך עשיתי קולונוסקופיה,גסטרוקופיה,בדיקות דם,רנטגן בטן,הלילקובקטר שלילי,הכול יצא תקין השבח לאל.... :) לפני הניתוח לא היה לי את הבחילות הללו ולא את הלחץ מתחת לבטן התחתונה שבאים והולכים,אשמח לעזרתך בנושא אולי נתקלת בזה?

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות