טחור פנימי מציק? לא ברור אך מעיק

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/12/2023 | 13:50 | מאת: שני כהי

היי פרופסור עברתי שלושה ניתוחים פי טבעת בעבר. אחד הסרה של פיסורה וטחורים חיצוניים, אחד להסרה של סקין טאג שהסתבך ואחד של מתלה לתיקון הניתוח של הסקין טאג. בימים האחרונים אנע מרגישה גודש בשעה שש ואני יןדעת שבעבר כשנבדקתי שהיה שם טחור םנימי קטן. אני מבינה שכנראה שהספורט מציק לו. האם יש משהו למרוח כדי להמנע מנפיחות שלו בזמן ספורט? הייתי שמחה להיות מסוגלת לעשות ספורט בלי להפגע מזה. האם ניתן לבצע קשירה של הטחור הזה בלי להסתכן בפציעה ופיסורה כתוצאה מההליך? האם ניתן בכלל לבצע לאור ההיסטוריה הרפואית שלי? תודה רבה.

טחור פנימי ניתן לקשור ללא בעיה.לגבי שאר הדברים בשאלה - יש צורך בבדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות