כאבים ולחת בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/11/2023 | 09:40 | מאת: אורה

ד"ר שלום , מזה חודש מרגישה כאבים ולחץ בפי הטבעת וגזים מרובים . ישנו גם שינוי ביציאת , היציאות שומניות יותר ... עברתי בדיקה פרוקטולוגית , שהיתה תקינה לגמרי . הפרוקטולוג הניח שזה יכול להיות דלקת בעצם הזנב והיפנה אותי לאורתופד . השאלה האם זו הנחה נכונה , כי לי מרגיש אחרת - אני לא מרגישה כאבים לא בעצם הזנב ולא בגב התחתון . לאיזה עוד בדיקות / רופאים כדי לפנות כדי לאבחן את הבעיה ? תודה מראש .

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. פני לחוות דעת נוספת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות