בליטה וגרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/11/2023 | 23:00 | מאת: מיכאלה

שלום. לפני שבוע הופיעה לי בליטה בצבע העור/מעט אדמדם בפי הטבעת. הבליטה הייתה נפוחה וקצת כואבת ולא נעימה אבל בגדר הנסבל. מרחתי מספר פעמים משחה לטחורים. עכשיו הבלוטה נראית ומרגישה הרבה פחות נפוחה, יותר רכה, היא יותר קטנה אבל עדיין קיימת שם ויש גרד קל (אך עדיין נסבל). רציתי לשאול האם זה נשמע כמו משהו מסוכן, כלומר סרטני? כי מטריד אותי שקראתי שגרד בפי הטבעת הוא תסמין של סרטן. אני בת 36 אם זה רלוונטי.

נשמע כהתקף קל של טחור חיצוני שיחלוף מעצמו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות