אשמח להסבר, תודה רבה.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/11/2023 | 21:38 | מאת: גדעון

שלום דוקטור ותודה על המענה היעיל. על מנת להבין יותר לעומק, אני לאחר ct נגע היפודנסי קטן לאיפיון בקוטב התחתון משמאל – .201-141 קשריות לימפה: ללא הגדלת קשריות לימפה בבטן, באגן או ברטרופריטונאום. פריטונאום / מזנטריום / מעי: הקיבה ללא ממצא בולט. פיתולי המעי הדק והגס הודגמו ללא הרחבה, ללא עיבוי בולט ובמהלך תקין. אין עדות להסננת שומן מוקדית בבטן. התוסתפן תקין, ללא דלקת. אין עדות לנוזל חופשי או לקולקציה בטנית. אבריה אגן: ללא ממצא בולט. עצם ורקמות רכות: ללא הרס גרמי או ממצא פתולוגי בולט. נשאלת השאלה מנסיונך, 1.למה מתכוונים נגע היפודנסי קטן לאפיון בקוטב התחתון משמאל 201-141? 2. מה זה בעצם היפודנסי? 3. אני אמור להיות מודאג ממצא זה או זה ממצא שכיח היות והוא גם בעצם קטן? תודה רבה לך.

הפנה השאלה לרופא אורולוג. זה קשור לכליה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות