אחרי ניתוח פיסורה....

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/11/2023 | 15:11 | מאת: אני

שלום ד״ר אני חייבת שתרגיע אותי בבקשה עברתי ניתוח פיסורה בשיטת חיתוך השריר ב28.7 ב״ה מאז הכל טוב ואין כאבים , אבל , יש מידי פעם עוד דימום קל לא היה לי דימום כבר יותר מחודש והיום ראיתי טיפה דם על הצואה , למרות שהיציאות רכות, אבל כן ״התגברו״ במהלך הימים האחרונים כי לא הרגשתי כל כך טוב, האם יש קשר? האם זה נורמלי עדיין לדמם מידי פעם? תודה!!

אין סיבה לדאגה. זה יכול לקרות

21/11/2023 | 00:42 | מאת: אני

וואי תודה רבה רבה ד״ר תבורך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות