המלצה למשחה או כדורים נגד גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/11/2023 | 09:08 | מאת: דוד

האם יש לך המלצה על משחה איכותית או אפילו כדורים שיכולים לחסל את הנושא של גרד בפי הטבעת. גרד פטרייתי שהחל והתפשט כבר שנים ולא עוצר . עדיפות למשהו ללא סטרואידים . אני מבין שצריך בדיקה אישית אבל הייתי שמח להכיר קצת שמות כדי להגיע מוכן לרופא ןלבקש ישר את הקו היותר אגרסיבי . משחות כמו טבעקוטן , פדאפור וכו' לא עוזרים ורק מרגעים - וכבר עדיף לשים בייבי פסטה . גיל 32 סובל עשור מגרד , רוב השנים התביישתי ולא הלכתי לטיפול . בנוסף סובל קצת מעצירות לאחרונה ולדעתי זה מחזק את הגרד עקב זה שהצואה נמצאת באיזור ולא יוצאת . האם האבחנה שלי הגיונית ?

גרד בפי הטבעת היא בעיה נפוצה שסיבתה לא ידועה. הטיפול הוא במשחות סטרואידיות בחוזק עולה. לעיתים אין תגובה לטיפול ולא ניתן לפתור הבעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות