טיפול עצירות של עוזר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/11/2023 | 15:25 | מאת: ירון

יש לי כנראה עצירות . היציאות טובות ובזמן אבל או שהם בחלקים, לדוגמא חלק יותר בבוקר וחלק בצהריים בכמויות קטנות . לדוגמא גוש אחד בלבד . או שהם קשות מבחינת מאמץ ולא מבחינת הצואה עצמה. ואז יש תחושה שלא התרוקנתי ניסיתי נורמלקס שבועיים כל בוקר 12 גרם ללא שינוי מיטבי . האם אופציה הבאה היא קולונוסקופיה? חושש שזה משהו יותר חמוד . איך אפשר להירגע ? האם יש תרופות אחרות בנושא ? גיל 34 יש לציין שביצעתי לפני 6 שנים עקב שלשולים שבסוף עברו לבד .

פנה לבדיקת רופא

20/11/2023 | 20:47 | מאת: שחר

אם אתה בן 34 אתה צריך לקחת 17 גרם בכל יום ולא 12 תנסה קודם את זה לפחות שבוע .עדיף במים מינרלים ולא במשקה אחר .

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות