גזים אחרי שירותים וניגוב יתר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/11/2023 | 10:29 | מאת: יוסף

בבוקר יש לי צואה . חלק ממנה תקינה והחלק השני קשה ויוצא במאמץ או בחלקים קטנים . ואז אנימנגב הרבה עם נייר גיל 36 חברים שלי אמרו שזה סרטן מעי ואנ חושש האם חוסר בפעילות גופנית ומשקל עודף קל יכול לגרום גם לתופעות אלו ?

הסיכוי שזה סרטן מעי גס הוא נמוך. נסה כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה.

18/11/2023 | 12:43 | מאת: דוד

כמה לשתות? כמה גרם סיבים ביום להגיע? והאם אפשר לשלב בין נורמלקס לבנפייבר

הסברתי שכדאי לעבור לכלכלה עדירת סיבים טבעית (ירקות) +,שתיה מרובה6

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות