משהו שונה בצבע הצואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/11/2023 | 17:51 | מאת: לילך

שלום, אתמול אכלתי די הרבה עגבניות שרי צלויות, ללא הקליפה והיום בצואה שלי היו כמו חוטים אדומים. שמעתי פעם שצואה עם צורת חוטים אדומים, זה מעיד על בעיה. לדעתך, אלו העגבניות או משהו אחר?

איני יודע. אם זה ממשיך -פני לבדיקה. אם לא - כנראה קשור למה שאכלת באותה פעם

17/11/2023 | 14:03 | מאת: לילך

תודה שענית לי. זה היה רק ביציאה אחת. אם הייתה בעיה, הייתי אמורה לראות את החוטים האדומים ברצף יציאות או שזה יכול לחזור בעוד כמה ימים ?

תשימי לב אם התופעה חוזרת. אם כן פני לבדיקה. אם לא - כנראה שהסיבה היא מה שאכלת באותו הזמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות