גרד בפי הטבעת חמור..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/11/2023 | 00:55 | מאת: דני שוורץ

היי, כבר תקופה מאוד ארוכה (שנה וחצי לערך) אני סובל מתחושת גירוד בפי הטבעת הייתי אצל פרוקטולוג צבאי איבחן את הבעיה כפיסורה נתן לי אנטרולין לאחר מכן גם רקטוגסיק וסיבים תזונתיים הקפדתי על שימוש יומיומי ותמיד על היגיינה טובה לא הבחנתי בשום שינוי מבחינת הגירוד חייב לציין שאמרתי לרופא לפני שהופניתי לפרוקטולוג שאני לא סובל מדימום ולו פעם אחת ביציאות אין לי שום קושי ביציאות ולא בתחושת כאב כמתאר פיסורה לא הבנתי איך אפשר לחוש בסדק באיזור כזה עם כפפה ולאבחן שזאת הבעיה בכל מקרה… אני סובל מגזים מאוד תכופים מחמיר אחרי ארוחה ברמה קיצונית אני גם מבחין שבאיזור פי הטבעת מתחיל לשרוף שזה נהיה מוגזם לפי מה שאני מוצא זה אולי יכול להתאים לקנדידה או לתת חומציות בקיבה על פי הסימפטומים הכי קרוב שמתארים את הבעיה שלי מה אתם מציעים לעשות ? הגירוד לא חולף וזה מפריע לי מאוד במהלך היום מרגיש כבר שהגירוד כבר רודף אותי אשמח למענה תודה רבה :)

פיסורה מתאפיינת בכאבים ולא בגרד. הגרד בשל סיבה אחרת והטיפול הוא במשחות סטרואידיות, כשמתחילים עם משחה חלשה יותר ועולים בהדרגה בחוזק לפי התגובה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות