מריחת משחות (ניפגפין ,אנטרולין ,עזרקאין)בתוך הרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/11/2023 | 13:00 | מאת: יפית

בת 22. בגיל 13 אובחנתי עם פיסורה בפעם הראשונה אחרי יציאות קשות ולאורך השנים כל פעם נפתחה ונסגרה חדשה .גיליתי שאסור לשים את המשחות בפנים וזה מה שעשיתי במשך שנים ממש ממש בפנים הכנסתי כי חשבתי שזה אמור להרפות את השריר הפנימי ועכשיו שורף לי בפנים למרות שהפצע סגור מפחדת שעשית נזק בלתי הפיך ?

לא עשית נזק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות