פענוח תוצאות מונמטריה רקטלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/11/2023 | 19:11 | מאת: תמר

שלום, אשמח ממש לקבל איזשהי תמונות מצב על תוצאות המונומטריה הרקטלית שביצעתי, ביצעתי אותה בהריון בשבוע 14 לאחר לידה קודמת עם קרע דרגה 3b, לפי מה שהבנתי מהרופא התוצאות לא טובות אבל הוא לא הרחיב ורציתי לדעת עד שאפגוש רופא, מה טווח הנורמה ועד כמה התוצאות לא טובות. התוצאות: במנוחה- לחץ ממוצע 71.9 מקסימלי 77.4 ומינמלי 67.4. בכיווץ- לחץ מקסימלי 95.6 תודה רבה

בכל מכון יש טווח אחר של ערכים. פני לרופא שהפנה אותך לבדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות