חוסר התרוקנות וגזים הרגשת חסימה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/11/2023 | 11:26 | מאת: דוד

שלום בחודשים האחרונים אני שם לב שאני עושה יציאות בערך כל בוקר בשעה 10 החלק הראשון של היציאות יוצא בצורה גדולה ויפה וזהו וההמשך צריך לעבוד קשה כדי להוציא חלקים קטנים (הכל רך לא קשה או משהו כזה) הבעיה היא שאני מרגיש שלא התרוקנתי ובמהלך כל היום לאחר היציאה יש מלא גזים מסריחים הגברתי צריכהת סיבים בימים האחרונים להגיע ל25-30 גרם ביום האם יש כאן בעיה? למי פונים האם יכול להעיד על חסימת מעיים או גידול ? שזה החשש הגדול שלי גיל - 37

להתייעץ עם גסטרואנטרולוג

07/11/2023 | 13:29 | מאת: דוד

מה יכולות להיות הסיבות ? סך הכל בריא , גיל 36

יש סיבות רבות שיכולות לגרום לתופעות בנ"ל, ביניהן שינוי בכלכלה, לחץ/סטרס, מחלות מעי מסוגים שונים ועוד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות