שריפה לאורך כל החלחולת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/11/2023 | 13:58 | מאת: שירה

בת 26 ,בערך שעתיים אחרי כל יציאה יש לי תחושה של שריפה בחלחולת ושיש כאילו עוד להתפנות אז אני הולכת שוב לשירותים ולפעמים יוצא באמת ואז שוב שורף ומציק ולפעמים לא יוצא כלום זה פשוט מחרפן וככה כבר שנה .הדבר היחיד שמקל על זה זה חוקן מים אבל רק לכמה זמן ואז התחושה חוזרת שוב .בנוסף יש לי הפרשה של ריר במאמץ לבן או שקוף ולפעמים גם אחרי חוקן מים יש ריר .מה אפשר לעשות עם זה ?ובבקשה אל תגיד לי צריך לבדוק כי עשיתי מלא בדיקות ומבחינת הרופאים תקין . בעבר היו לי פיסורות ועצירות קשה .

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

06/11/2023 | 13:01 | מאת: שירה

בדקו אותי גופנית 7000 פעם ורק הכאיבו לי יותר ולא ראו דלקת וגם עשו לי סיגמו שלאחריה יצאתי עם כאבים הלכתי לפרוקטולוג אחכ והוא אמר שיש פיסורה חדשה אז אוותר על בדיקה ... אני שואלת תיאורטית האם זה יכולה להיות דלקת למרות שלא רואים ?

איזו דלקת? דלקת ברירית רואים בסיגמואידוסקופיה.. מכיוון שתלונתך אינה שכיחה לא ניתן לאבחן ולייעץ רק לפי הפניה כאן

06/11/2023 | 22:19 | מאת: שירה

פרוקטולוג בכיר אמר לי שזה פרוקטיטיס גם אם לא רואים בסיגמו ונתן לי רפאסל . הפעם היחידה שבה ראו דלקת הייתה בגיל 18 רופאה של גסטרו עשתה לי את הבדיקה והיא רשמה "כיבים עדינים חשד לקוליטיס" אבל הביופסיה יצאה תקינה .לאחר 3 חודשים עשתה לי שוב קולונ מלאה ואמרה שאין דלקת .אני מתה מכאבים כל יום ולרופאים אין אבחנה שנים ...

אם יכאב כרוני שלא מצליחים למצוא את הסיבה צריך להפנותך למרפאת כאב לטיפול בכאב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות